SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 12 Mei 2011

busy...mid year exam paper...

salam...
wahai pengunjung-pengunjung blog akak yang budiman...:)
minggu ni bermula la kesibukan akak...huhu...
minggu buat soalan pertengahan tahun...
kali ni akak kena membuat 2 kertas soalan...
ENGLISH PAPER YEAR 3
KAJIAN TEMPATAN TAHUN 5
ada bantuan ker?... hehe...
sebenarnya nak bagitau jer... coz akak tak sempat la nak ber bw n menghapdate belog dalam 2 hingga 3 minggu nie...
selamat untuk semua blogger berbelog dan berBW...huhu

3 ulasan:

zuwaidah berkata...

all the best, hope u can achieve wt flying colours

lagenda berkata...

Owh..cikgu la ni yek? Selamat hari guru yea cikgu...

By da way, tlg pingkan alamat dan alanat penuh ya di email mak, sbb mak nk sent hadiah saguhati GA mak tu hah..

Tahniah..sya salah seorang pemenang saguhatinya!

TICE SHA berkata...

TERIMA KASIH... YE KER, MAK? CAM TAK CAYA JER...HUHU...

Assalamualaikum, Diam itu lebih baik kan.. Bila merasakan diri itu tidak diperlukan baik kita jauhkan diri kita dari mereka. Bila terasa ...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog