SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 1 Disember 2011

TERIMA KASIH N CONTEST

SALAM...
senyum :) tak perlu kata apa2... senyum :)..hehe..
pepagi dah buat n3...
sebenarnya akak terharu n ucapakan terima kasih yang tak terhingga pada blogger2 yang sudi singgah blog akak.. n ada yang follow akak lak tu... walaupon akak dah lama tak buat n3 n lama gak la akak tinggalkan blog ni coz bz sesangat....:P...sangat2 akak appreciate..apa yang akak bleh katakan hanyalah ucapan TERIMA KASIH...
oleh itu dengan berbesar hatinya akak nak adakan contest... ye ke ni???? MACAM TAK CAYA JER??????
yup... tanda terima kasih akak pada kamu semua... tapi tu la takut takde lak nak join...huhuhu... coz blog akak takde la pemes mana pon... 

contest ni senang jer...cuma jawab soalan mengenai akak n family.. tu pon cuma 2 soalan je...:p
syarat2nya sangat mudah n tak payah buat n3..

1. follow blog akak..of course la kan... tp tk follow pon tkpe...
2. jawab soalan2 nie..
     1. TEKA  BERAPA ORANG ANAK AKAK?
     2. DIMANAKAH DAERAH TEMPAT TINGGAL AKAK?
3. 3 orang pemenang akan dipilih mengikut siapa cepat n betul... keputusan muktamad
 tkde rayu merayu ek...

 tu je.. addeh susahnya buat soalan bahasa Melayu ni... ntah betul ke tak grammar nya nie...hihihi.. tp yang penting korang faham kan...

HADIAH2 NYABERUPA:
1. TOPUP RM30 UNTUK BLOGGER PERTAMA YANG MENJAWAB DENGAN CEPAT N BETUL
2. TOPUP RM 10 UNTUK 2 BLOGGER SETERUSNYA YANG JAWAB DENGAN CEPAT N BETUL...

hadiah2nya nie je la yang akak termampu dulu.. huhu... almaklumlah contest pertama... risau gak  kalau takde yang nak join...:(... tapi akak tengok dulu...
BUAT MASA NI TU JE LA KOT...
ooops... lupa takde tarikh tutup...
coz soalan nye senang n tk kena buat n3.. so
TARIKH TUTUP IALAH PADA HARI ISNIN 5.12.2011- 12 TGH MALAM...:)

SILA2 LA MENCUBA YA....
JAWAB PADA RUANGAN KOMEN OK.. N JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ANDA

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog