SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 6 Disember 2010

ahad d hati kami

SALAM...

anak2 permata berharga...betul tak?... hehe... semalam ahad 5.12.10....kitorang p ler jalan2 ke SURIA KLCC... sesajer jer... lagipon abang long tu nak sangat p... yang hubby akak ni plak jenis tak suka nak saje2 jalan2...kalau keluar tu mesti bersebab... huhuhu.... tapi sib bek la, terbuka pintu hati hubby akak tu nak p kl...n terus ke suria klcc...hepi ler abang long... konon2 nak p petrosains ler.. ermmmm... orang bersusun...pe lagi hubby akak dah bagi sign...(tak payah la tu)...addeh... 

tapi sempat lah beli souvenier... abang long beli pencil case, danish beli bola dinosaur... hubby beli mould & paint dinosaur...mama je takde beli pe2....huhu
takpe la...so kitorang jalan2 n cuci mata je, dah tak jadi kan...  pas makan2 terus p cm... ermmm faveret hubby la... coz kat sana banyak benda yang dia suka... huhu... tapi yang bestnyer... akak dapat beli baju untuk Arissa... hihi... cheongsam, gaun2 ala2 cheongsam, baju kurung... semua tu akak beli untuk majlis perkahwinan adik lelaki akak... tema bertandang ke rumah pompuan pink or pic...kat umah akak lak warna biru...hehehe...

Rabu, 1 Disember 2010

showdown 2011 is coming!!!!

SALAM...

hehehe... showdown 2011 is coming... camne la nanti... akan se best this year nyer crew ke tak ek...
showdown 2010 akak memang kalau bleh tak miss la every wednesday... cuma kekadang termiss gak... sib bek de ulangan tiap2 malam selasa... 
giller battle crew n wakaka crew memang best... tapi kemenangan berpihak pada wakaka... cuma ade sebab akak tak berapa nak minat wakaka n giller battle crew....mb sebab sikap diorang kot ermmmm...tapi better shhhhhhh!!


actually akak lebih minat kat floor fever....tapi tkde rezeki diorang... 
addeh...mesti de yang dok ngata akak ni...dah tua2 pon suka benda2 cam nie... huhuhu...
cite pasal tua ni teringat akak first time buat rebonding masa tu akak muda lagi la...hihihi...beberapa tahun yang lepas.. masa tu tengah hangat, hot, meletup d bomb korang buat2 rambut rebond ni...adik akak la...hahahampeh...akak baru balik dari saloon... konon cun la dengan rambut yang baru lepas di rebond... tau tiba2 dia boleh kata " dah tua2 pon rebond rambut"...kemudian dia gelak2... addeh... tersayat hati time tu...tapi peduli apa kan...duit akak, rambut akak....:p...
then...sekarang nie bakal wife dia pon suka rebond...kan dah terkena... tu la...len kali jangan kutuk2 orang, kan dah dapat...hihihi..



k la...apa2 pon akak tak sabo2 nak tunggu showdown 2011... 

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog