SPECIAL FOLLOWERS

Sabtu, 9 Mei 2009

MAMA...I LOVE U... MAMA ... I CARE

SALAM...


Sedih gak aku... bila tiba Hari Ibu taun nie... aku tak dapat sambut dengan die... besa nyer... aku p bw family kuar makan la... taun nie... aku dah jauh... uwaaa.. yang bleh aku buat cuma tipon jer... n ucap kan selamat hari ibu...




aku tau die pon faham... cume aku rasa sket terkilan la... n lain sket...huhuhu... tapi tk pe aku dah bnk in kan duit kat adik aku soh bawak family p dinner ke... chewah...dinner lak... hehehe... ikut kata husband aku... p makan2 minom2 kat luar ler...

mak...jangan nangis lagi..doakan anak mak di perantauan ni


jgn lupa ucapkan SELAMAT HARI IBU pada ibu2 kalian sbg tanda ingatan dan syg kita padanya pada ahad 10 Mei,,i-Allah,,,syurga d bawah Tapak kaki ibu,,,hargailah selagi ibu kita masih hidup d dunia ini sebelum terlambat,,,,renung2kan dan selamar beramal,,,dr Prof zulmasrie,,hihihihihiii

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog