SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 26 Mei 2011

salam semua...

salam...
sempat jengah blog jap... hehe...
minggu yang teramat sibuk dengan appointment doktor akak n check up bulanan anak, minggu PKBS 1, check darah... ari ni baru sempat ke blog nie... ni pon tak sempat nak ber bw...huhu... maaflah pada yang singgah... coz akak tak sempat nak singgah blog anda...
dan hari ni akak bersyukur sangat dengan satu berita gembira nie... Alhamdulullah...:).. nak bagitau tapi segan... :">... tak pe la.. len kali kot...
addeh... tak boleh tahan gelak akak tengok post yang paling ramai pembaca ialah 'cerita panas' ermmm... agak2 nyer apa yang diorang nak cari ek... gosip or lucah????? hampeh tol... blog akak ni takde citer2 cam tu...huhu... bersih pe..
akhir kata dari akak... semoga semua yang membaca entry kali nie akan dilimpahi rezeki d panjangkan umur d cucuri rahmat oleh Allah... amin...:)

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog