SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 28 Oktober 2010

'NAMA UNTUK ANAK WA'

salam...

rasa cam nak join contest la... hehe... jom la korang join sama.... cari nama yang best tuk baby...

ermmm tapi nama nie dah de ujung n pangkal so kena cari yang tengah2 je...apa nama yang best ek...





nama anak2 akak:
1. MUHAMMAD NASHMAN ARIEF
2. AHMAD ASHRAF DANIEL
3. AHMAD EZMIER DANISH
4. ARISSA NUR QISTINA.


so nama untuk contest ni akak letak..

RAJA AMZAR ARIZ SHAH.

RAJA IBNU SHAHRIN SHAH

so terpulang lah pada tuan punya baby nak pilih yang mana satu...

k la... kat sini kena tag 3 orang ... ermm akak nak tag, sapa ek....





k la ni hadiah yang bakal di menangi dan syarat2nya dari blog yuyu

juara

cincin silver 925.original punya.saiz ikut saiz pemenang.


naib juara

 botol susu,hamper dari annakku dan poney,stok susu selama setahun digantikan dengan tudung indon (macam ekin bini mawi pakai tuh bersaiz dan warna ikut suka rasa lu,kain dijamin selesa dan lembut)
@
selendang macam yuna.lu boleh pilih nak kaler apa.siapa menang nanti kita bincang lu nak yang macammana.sekali dengan post wa kasi hadiah.jika pemenang lelaki wa akan kasi topup rm20 
(boleh pilih hadiah tapi satu jer)

tempat ketiga

topup celcom,maxis atau digi selama sekali berharga rm10




syarat syarat:
1.lu buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog lu.

2.lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.

3.jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.

4.tarikh tutup : SAMPAI ANAK BUAH WA LAHIR TERUS TUTUP TARIKHNYE. 14hb 11 

5.post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.

6.tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog