SPECIAL FOLLOWERS

Selasa, 12 Oktober 2010

story mory...

salam...

tadi masa kak ber bw...terbaca la kat blog pakcik ni tentang Raja Azura.. addeh rupa2 nya kak ketinggalan zaman... kesian dia dah bercerai talak 1... baru kak tau arinie... patut la... dah beberapa hari ganti ngan Didi Alias... tapi gandingan Krill, Abg Jem n Kak Engku lagi mantap... hehe

ari tu ada lah cikgu kat sekolah ni cite pasal maher zain... katanya sekejap jer dah popular... kak tak amk port langsung... la nie baru tau... lagu2nye memang best2... ermmm... teruk tul akak ni kan tak tau perkembangan semasa.... huhu...

sekarang ni kak tengah cari lagu Obat Hati/Tombo Hati- Opick... tapi tak dapat2 la... ermmm... tajuknya salah ke atau penyanyi salah ek... sapa2 kwn2 blogger yang chomell n hensem2 nie tau kat ne bleh download lagu tu... sila tinggalkan link kat comment yer...:)...terima kasih bebanyak....

tengah tunggu arissa bangun... lepas balik klinik tadi dia tido... sampai la ni belum bangun... nak bagi makan ubat.. sambil tunggu nie sempat la berbw...:)

2nd AWARD..

SALAM...

ternyata masih ader yang sedar akan kehadiran blog yang ntah apa2 ntah nie... hehe... baru perasan kat cbox ader msg dari tinta pena @norshiemah soh akakamk award kat blog die...:)... kembang sekejap.. tapi maaf la shiemah la nie baru buat n3... tadi pagi p klinik bawa baby Arissa still demam n batuk2 lagi... ari ni mama dia la nie kena cuti lak...:( .. k la ni die award dari shiemah...

dengan ini maka dengan terharunya la akak jawab tag ni:

1.thanks the person who gave u dis award and the link of the person:
thanks
TINTA PENA

2. spread the award to 15 bloggers who you like & you think their blogs are awesome:
1. biskut
2.ultraman88
3.mr curly
4.missenget
5.cikepalviolet
6.zircornia
7.mujahadah
8.mak
9.ellen
10.kuman
11.tice su
12.sgerrard
13.assoyfinger
14.tiefazatie
15.misz myza



3. tell 7 things about youself:

1. suka masak.
2. suka makan..hehe
3.punyai 3 orang anak lelaki n sorang baby girl yang cute.
4. sangat pemalu.
5. sensitif terutama pada org2 yang dalam kesusahan.
6. punya azam yang kuat.
7. degil tapi sangat menyayangi keluarga.. will do anything for them...:)

that's all...hehehe... thank you...:-p



Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog