SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 1 Mac 2017

Penantian satu penyeksaan

Assalamualaikum...

Huhuhu..  Tajuk entry tak hingat..  But it's true..
Menunggu dan menanti tu menyeksakan apatah lagi dalam keadaan yg kurang menyenangkan..
Bilalah bas ni nak sampai ek..
Tiket pukul 9.15mlm.. Tapi la ni dah pukul 10...
Di tambah lagi dengan cuaca yg sejuk, gerimis..  Alangkah sedapnya kalau kat umah..  Bleh tido awal...
But anything for en.  Somi..  Dia kena out station ke jb... Hantar dia p naik bas..
Waduh2 JDT tanah tumpah darahku..
Rindu nak balik kg,  apakan daya dok merantau ke negeri org..  N dapat somi org sini..
Hehe..
Sempat ber entry.. Ok la..  Bas dah sampai..
Dia pun dah gerak ke jb.. Bye hubby.. 😕😕😕

QuPuteh

Assalamualaikum,

Haha..  Duduk rehat jap ni..  Baru terperasan ada se tin qu puteh dalam hbg..  Hihi
Ni mesti keje encik somi la..
Masukkan dlm hbg..  Nak ambik hp baru perasan..  Pttla berat je hbg hari ni..  Ok la..
Apa lg, jom minum..
Selalu gak beli qu puteh yg dlm tin ni...
Bukan sebab nak putih,  tapi sebab i like the taste..  Sweet n sour..
Sebotol almost rm5..
That's y akk jarang beli..
But smlm,  encik somi yg belikan...
So,  ok la..  Dia nak wife dia putih kot..

Abaikan yg berselerak atas meja..  Hihi
Belum dtg mood nak kemas meja lg..
Kerja tgh melambak mood pun ke laut..
Ni pun ngantuk tahap gaban..
Kat umah sibuk dgn kerja kat umah..
Kat sini pun fening2 lalat..
Otak bercelaru..
Waduh2 buk.. Udah2 ..
Jom minum qu puteh.. Harap2 bleh putih cam Dato' Vida..

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog