SPECIAL FOLLOWERS

Jumaat, 29 April 2011

JOM JOIN HEARTBEAT

SALAM...
akak dapat benda ni dari blog SHIGELLA ZOSTER...
akak cuba try test la... kot2 de rezeki kan... sambil2 berbelog... tak salah nak cuba...hihihi... sesapa nak gak cuba p la blog CIK SENAH nie... dia ada tunjuk cara macam ne nak join bende alah nie... 
ni link CIK SENAH
mana tau de rezeki korang kat sini kan...kita share2 ler...:)...
mesti korang tertanya2 kan ..kenapa malam ni akak tidoq lewat.. n sempat lak update belog....sebenarnya akak amik peluang sementara nunggu anak akak balik dari lawatan sambil belajar... besalah nama je lawatan sambil belajar... tapi tengok dalam tentatif tu ader 'lawatan' ke WET WORLD N I-CITY....huhu... jadualnya sampai pukul 11 malam jer... tapi la nie dah 1250 pagi...masih belum ade call... last akak called tadi dia masih kat Shah Alam... baru kuar I-city...ermmm... ntah pukul bape  la sampainyer ek... tadi try gak call tapi dia tak angkat...maybe dia tido kot...
k la takpe la akak nak bw sat.. sambil2 tunggu dia call...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog