SPECIAL FOLLOWERS

Ahad, 19 Jun 2011

cerita pukul 2

salam...
addeh... sebenarnya ntah apa2 ntah yang akak nak karutkan nie...
penat sket hampir 2 minggu nie... huhu... rumah bersepah... renovate sket... pasang ceiling... 
letih tengok keadaan umah... jap2 pindah bilik.. kemas sket2..sok bersepah lagi...
paneh lak tu... tak besh nyer balik jer sekolah kena berkurung dalam bilik.. coz diorang buat kerja... malas la nak kacau... kalau hubby akak ader tak pe... takde la segan sangat..
n hari ni baru hubby cakap pagar kat pintu dapur hilang... huh!!!!! ingatkan pekerja diorang yang bukak coz senang lalu lalang kan... tapi tak... ader yang curi... wow!!!!.. pagar kayu yang seberapa tu diorang kidnap??????  memang la kayu jer... tp hubby akak buat cantik tu, berseni lagi... hilang cam tu jer...:( sapa la yang buat kerja mengong tu... tak de sivik langsung...
risau gak cam nie... tinggalkan umah kosong... sapa nak jaga umah nie, dah la siang sume kerja...ermmm... kena pasang cctv kot...

selamat hari bapa buat semua yang bergelar bapa..
buat ayahku.. semoga sentiasa ceria dan kekal awet muda..
buat suamiku.. terima kasih kerana menjaga anak-anakku... 

Jumaat, 17 Jun 2011

n3 kecik jer

salam..
kerajaan turunkan harga minyak.. tapi harga barang sama gak... ermmm...
taktik pe lagi yang diorang  nak tonjolkan...
ambil hati orang felda... orang kampung... orang kampung dia..huhu... 
habis tu orang2 yang macam kita nie... gaji tak naik2 gak... 


p/s luahan  hati yang tak terluah...:(... cakap lebih2 kena lak...:(

Jumaat, 10 Jun 2011

KALAU SAYA DAPAT RM300

SALAM


fuyooo... RM300 tu... giler cool... hadiah best...
akak di tag oleh TICE SU...   untuk join GA ni...hehe... dari blog i need to blog myself
syarat pertama kena follow... so akak dah follow dah..:)so kena lah buat entry kan... cam besa...

KALAU SAYA DAPAT RM300

akak dah tentu nak guna duit tu untuk tambah beli barang2 keperluan baby... hehe..:).. almaklum lah time akak bersalin tu terkena awal raya... huhu... budget bertambah la kan... mana nak buat budget raya... mana nak beli barang2 baby... cian kat hubby... 
itu je kot... tak reti nak buat entry panjang2 nie... harap2 bole diterima la ye...:)
terbaeeekk...:)

then kena lak tag 3 rakan blog... sapa ek... kena cari gak nie...


ok so pas nie nak kena lawat blog diorang.. nak bagi tau diorang di tag,,,hehehehe...:)...
sharing is caring kan...:)
kalau de rezeki akak n baby adalah kan... kita hanya men try...
terima kasih la pada TICE SU... coz tag akak... 
n pada sesapa yang nak join sila2 la lawat blog ni
sama2 la kita menang ek... amin

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog