SPECIAL FOLLOWERS

Jumaat, 10 Jun 2011

KALAU SAYA DAPAT RM300

SALAM


fuyooo... RM300 tu... giler cool... hadiah best...
akak di tag oleh TICE SU...   untuk join GA ni...hehe... dari blog i need to blog myself
syarat pertama kena follow... so akak dah follow dah..:)so kena lah buat entry kan... cam besa...

KALAU SAYA DAPAT RM300

akak dah tentu nak guna duit tu untuk tambah beli barang2 keperluan baby... hehe..:).. almaklum lah time akak bersalin tu terkena awal raya... huhu... budget bertambah la kan... mana nak buat budget raya... mana nak beli barang2 baby... cian kat hubby... 
itu je kot... tak reti nak buat entry panjang2 nie... harap2 bole diterima la ye...:)
terbaeeekk...:)

then kena lak tag 3 rakan blog... sapa ek... kena cari gak nie...


ok so pas nie nak kena lawat blog diorang.. nak bagi tau diorang di tag,,,hehehehe...:)...
sharing is caring kan...:)
kalau de rezeki akak n baby adalah kan... kita hanya men try...
terima kasih la pada TICE SU... coz tag akak... 
n pada sesapa yang nak join sila2 la lawat blog ni
sama2 la kita menang ek... amin

2 ulasan:

tice su berkata...

tq sha sudi join sama! hehe!

tice sha berkata...

hehe... dah kena tag, kena buat la kan...:)

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog