SPECIAL FOLLOWERS

Selasa, 14 Ogos 2012

CERITA DARI HATI

salam...

lama sudah akak tinggalkan blog ni, dah berabuk n berkulat gaknyer... ada gak jengah2.. tq la pada yang sudi intai2 n tinggalkan jejak terutama pada yang sudi klik mengelik... jasamu di kenang... hehe

banyak sangat keje n benda yang di buat, difikir n last2 banyak yang tak terbuat n tak terfikir.. tahun ni akak amik pjj... tu yang tak menyempat2.. dengan assignment, forum n presentation... huhu.. entahlah.. harap2 semester depan tidak sekalut taun ni... baby pon dah setahun, semoga smenyer berjalan dengan lancar.. 

dalam kehidupan ni banyak dugaan, kadang2 akak rasa kuat nak harungi n kadang2 rasa cam nak give up jer... last2 malas nak fikir, hidup mesti diteruskan walau apa jua yang datang... secara perlahan2 setiap rintangan n dugaan tu akan berakhir dengan jaya atau tidak, antara dapat diselesaikan atau biar ianya berlalu... terlalu bnyak fikir, hidup jadi tak ceria.. dengan masalah, keluarga akan bersangkut paut.. jadi akak cuba jadi seorang yang optimis.. biar apa orang nak kata, biar pe nak jadi, susah senang kita takde sapa nak tolong..

semester 2 ntah macamana, risau akak... sebab assignment banyak yang berkumpulan... susah coz kita dok jejauh.. ermm.. ntah lah.. pening gak nak fikir.. dah lah akak tak berapa pandai nak present... camne la gaknya... hampehhh kalau dapat group yang tak berapa nak best... cam ne?.. sem 1 berjaya gak harungi, sem 2 nie tak tau lagi cam ne gayanya.. harap2 tidak la byk berkumpulan...

addehhh... banyak lagi benda nak fikir.. rumah yang tak siap, nak balik kampung, PBS, ermmm...

k la, rasa cam dah kurang sket, beban d hati ni... len kali akak sambung...tata titi tutu...:)




Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog