SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 4 Oktober 2012

pengalaman bersalin

salam... 
pagi ni dok dengar pengalaman bersalin kengkawan.. macam2 anak pertama la katakan.. ada yang senang, ada yang selamba jer..
     bagi mereka lebih berpuas hati kalau bersalin di klinik swasta, layanan dari nurse dan doktor sangat bagus... nurse pon datang jenguk2 sambil urut pinggang n bagi semangat tapi kalau hospital kerajaan, biar la kita sakit, terjerit2.. NURSE SPITAL KERAJAAN buat tak tau jer.. kalau dulu lagi teruk, nurse yang otai2 mulut boleh tahan lasernya... men sedap jer diorang bercakap... memang tak semua, tapi pengalaman memang merasa kena nurse2 yang teruk2 perangai ni..
     ada lagi yang cakap, kalau tau kita ni kerja kerajaan atau kerja yang beruniform pandai lak diorang respect...  huhu... boleh lak macam tu ek.. patutnya yang kurang berkemampuan tu layan sama jer la... spital kerajaan kan... lagilah sekarang ni konsep 1 Malaysia..
     nanti sambung lagi ek.. nak p makan2 jap... hehe...daaaaa

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog