SPECIAL FOLLOWERS

Jumaat, 1 April 2011

cerita dari hati

salam...


nak update blog tapi takde cite lak... boring2....ermmm

bangun pagi tadi dah lewat... dekat pukul 6 baru sedar... anak dah bangun dulu n siap dah pakai uniform sekolah... addeh... teruk tul mama dia nie ek...
siap berus gigi n cuci muka terus buat air sarapan honey starz n roti +jem rosselle...
mandi2 ...anak2 dah p sekolah... addeh... siap2 semua, mama dia pon p sekolah...

sampai sekolah... p tulis nama then p sarapan... pagi nie free... jap lagi baru de kelas... sempat ler jengah blog kengkawan,,,huhu.. pastu terfikir apa tulis kat blog ni...
nak bergossip tak pandai... nak melawak jauh sekali... nak cerita pasal diri tapi takde yang istimewa... nak tulis pasal sekolah takde cite menarik...
akhirnya cite yang membosankan ni la yang ditulis... addeh... sorry la korang yang membaca apa yang akak bebelkan ni kalau benar2 membosankan kan..kan..kan....
hari ni pasti memboringkan hubby akak takde ke setiawan... ermmm
 

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog