SPECIAL FOLLOWERS

Jumaat, 26 November 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

SALAM...

mesti ada yang pelik kan... kenapa akak asyik letak header mr.ben ni kan... suka sangat ker dengan mr. ben... memang pon.. akak suka n kagum dengan blog dia... selain blog RM, DJ n ARIFFSHAH.... actually ade slot baru yang di buat oleh mr.ben iaitu SAYA SUKA BLOG AWAK LA!... jom la join...bleh tambah kenalan...

sebenarnya banyak blog yang akak suka masuk... tapi ni kena pilih 5 jer...so ni la blog2 nyer:

1. sembang kosong:
blog lawak.. best gak lawak2nyer... hampir ari2 akak masuk blog nie... bila baca lawakdia nie bleh terhibur... banyak plak dianyer idea...

2.ben ashaari
sekarang nie blog mr.ben ni la yang akak selalu masuk.. baca entry.. n try skodeng tips meningkatkan traffic...mr.ben nie pon selalu update entry... kekadang terlepas gak entry2 dia ni...

3.lagenda mahsuri
ni blog mak... selalunya mak akan update entry tentang dia n anak2 dia.... suka baca coz bleh kongsi pengalaman...

4. salam ramadhan
blog ni...blog kawan akak.. dulu sama sekolah... sekarang tak lagi...dia banyak cite pasal anak2 murid n apa yang jadi kat sekolah...dulu selalu pasal bab disiplin murid la... windu kat die...lama tak jumpa dia..

5.dahlia's journal
blog cikgu dahlia ni pon best gak... macam2 cite ade...selalu gak baca entry dia nie... coz dia selalu up to date...

jangan jauh hati ye pada blogger len... akak tetap hargai blogger2 yang datang melawat blog akak nie...terima kasih banyak2.. dan kalau terlarat akak akan jejaki korang, cuti2 ni berukben lemau semacam....maafla kalau tak tersinggah ek

akak dapat tau pasal segmen ni dari blog:
http://fiverul.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

p/s apa kata kita beramai2 sertai segmen yang mr.ben anjurkan nie... coz dia selalu support blogger2 baru...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog