SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 21 Julai 2010

AWARD... BLOGWALKING from RATU QIQI


salam....

addeh...tak pernah dapat award sebelum nie... terharu nya alahai....kali pertama, tak tau macam mana nak amk award... cik RATU tolong pls...huhu... ntah betul ke tak cara nie... sesapa yang bijak pandai minta tunjuk ajar ek.. ala2 MENTOR gitu...TUNJUK AJAR KU SIFU... k la...

FIRST... tq pada cik RATU coz bg AWARD nie kat aku...

ni la award nya...




SECOND.. pe lagi jawab soalan la ek...
di manakah anda selalu BW ?
blog yang banyak cite, banyak kaler2, menarik... best2 n tuan punya blog yang tinggalkan link kat sini...
kenapa anda sangat suka BW ?
cari blog yang ngetop gtu,n of course la tambah kenalan... berkawan biar beribu kan, kan,kan....

apa yang anda dapat kalau BW ?
dapat kawan, dapat cite2 yang menarik...:)

macam mana perasaan orang yang diblogwalkingkan oleh anda itu ?
hepi kot... coz sambil jalan2 klik nuff diorang

tag 5 rakan anda di sini....
diea
mira
dayat
ieyna
pendi

k la tq pada Ratu QIQI yang bagi award nie... sesapa yang nak bagi award ( ade ker) kat i tu jangan malu, jangan segan.. terima je dengan hati yang terbuka.... pasan kan... hehe

oppss...chop...adios...


lagu cinta dolu2....

salam..

sajer nak layan blues... huhu... bosan tak terkata....:(.. tp lagu dolu2 la... ingat sket2 jer liriknyer...


teringat semasa dulu,
hatiku merasa rindu,
bilakah dapat bertemu,
dengan mu wahai kasihku.....

ada lagi....

engkau laksana bulan,
tinggi di atas kayangan,
hatiku dah kau tawan,
hidupku tak keruan....

mengapa ku diseksa,
mengapa kita bersua,
berjumpa dan bercinta,
tetapi menderita....


ermmm len lak...

berkorban apa saja,
harta atau pon nyawa,
itulah kasih mesra,
sejati dan mulia....

apa lagi ek....

ni la akibat bosan tahap cipan masuk parit.... merepek meraban.... al maklum la...umur dah lebih suku abad nie...

apa nak buat ek petang nie... koko takde, dibatalkan... ermmm... p beli belah kot... hehehe... tp pe nak beli... baju dah dekta 2 almari... kasut lak... dah melambak2 kat umah yang dalam kotak pon ada lagi... handbag tersangkut jer... tak terpakai ... ermmm... shopping makanan je kot...membesokan badan yang dah sedia beso ni kan... tu je la...
kalau kena komplen dengan cik abg baru tau...huhu...

k la... jom balik...

geylang si paku geylang,geylang
geylang si rama2,
geylang si paku geylang,geylang
geylang si rama2,
pulang mari la pulang, marila pulang.. bersama2 (2x)

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog