SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 25 November 2010

blog tak popular

salam...

tajuk cam tak best jer kan... hihi... tapi sebenarnya.....n3 ni special untuk EYZA... atau NURUL IZZA dari blog..http://alisyasophia.blogspot.com/... coz dia telah meletakkan blog akak kat bloglist dia... 
sebenarnya ni la kali pertama akak jumpa blog akak tersenarai dalam bloglist blogger len... mesti ade yang kata akak ni over kan...hihi...lantak ler... janji akak hepi... coz blog akak nie bukan blog popular sangat... n tak ramai pon follower... dah tu traffic pon jarang2 capai 50 viewers...huhu...
terima kasih EYZA... ikhlas dari hati akak....

hhii... akak ni memang tak prihatin la... sib baik AIDA AZRYN  dari blog http://aidaazryn.blogspot.com/ bagi komen tadi...dah termalu lak.. terima kasih yer AIDA coz letak blog akak kat bloglist adik...:)... kembang jap...


so kali ni... kalau ader blogger len yang letak blog akak kat korang nyer bloglist... sila2 la komen yer... akak akan ucapkan terima kasih secara public...:)

mendung bererti hujan

salam...

n3 petang2 nie pasal hari ni yang mendung+gelap+sejuk+hujan... so sekarang nie mendung jer bererti hujan...hihi...
selesai sudah aktiviti memasak untuk makan malam... baru la bleh update blog... akak masak ayam goreng n ikan merah masak lemak cili api jer.. kari daging tengahari tadi ader lagi so tinggal panaskan je la...umah akak ni payah sket selera pelbagai ...
tapi berukben slow ler... huhu.. dengan cuaca macam nie... lagi la  lembasssss...addeh...
gambo tak nampak lak mendung...ekeke...
ader kilat n guruh lak... benti dulu ler...

k sambung balik... hehehe...




tadi sempat la akak n anak2 minum petang jap...terajin lak mama diorang nie kan... sebenarnya masa p market tadi akak sempat la beli juadah untuk petang...  isabella n kuih bom (tapi edisi kecik)...hihi... korang tengok jer la... sapa yang tak tau kuih isabella tu apa sila perhatikan gambo kat bawah nie ek... teka yang mana satu k...


yang besau tu ler kuih isabella... nama market tol... hihi... sebenarnya getuk ubi yang digoreng... sedap tau kuih nie... anak2 akak suka kuih ni...

addeh...tekak dah mula rasa perit lagi... macam nak mula batuk lagi  nie... letih la bila batuk, badan rasa sengal2 jer...ermmm..



Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog