SPECIAL FOLLOWERS

Ahad, 4 Oktober 2009

Sabtu, 3 Oktober 2009

Khamis, 1 Oktober 2009

mak kata...



ermmm... mak kata kesihatan penting, jaga diri ingat kandungan tu... jangan ikut perasaan.. tp aku ni memang degil sket kot...huhuhu... atau pon pembawaan... entah lah... kekadang aku perasan gak yang aku cepat marah... yang payahnya susah nak d kawal... addeh.. hampeh tul...


pening gak cam nie kan... sian kat cik abe nak melayan karenah wife dia nie...:p.. harap2 dia dapat bersabar la ek...


apa-apa pon yang penting aku sihat.. cuma yang risaunya berat aku ler.. muka pon bulat... huhu... macam apam dah..


pas nie, kena control gak makan... makan bila perlu jer...hihi... bleh tahan ke?..=p.. aku nie bukan leh caya.. ade je benda yang aku nak makan kalau kat umah... kalau kat luar lagi lah... nampak burger nak.. nampak goreng pisang, nak... nampak kfc, nak... sume benda sedap jer... cam ne tu...


tadi p makan kat 'STRAWBERRY'.. makan double hot fried rice n aku tolong abhkan chicken chop anak aku punyer...hehe... la nie kenyang sangat tk bleh nak tido dah...=p..hampeh tul...


Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog