SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 8 November 2010

LOST WORLD OF TAMBUN

SALAM...

jom... jom...jom...jom heboh2.. huhu....kak nak ajak korang p LOST WORLD OF TAMBUN...kat IPOH perak dekat jer....dengan umah akak la....hihihi
dak2 sekolah akak dapat tiket potongan untuk satu family... wah2.... ni yang jeles nie... sebenarnya kak pon belum pernah p lagi... tapi cikgu2 yang dah pernah p kata tempat tu best la... sekarang ada buat promo... tu yang tiket2 potongan di hantar ke sekolah2....




k la layan gambo tiket je dulu la ek...:-p... nanti time cuti sekolah bleh la p....lagi 7 hari persekolahan, pastu cuti panjang dah....hehehe

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog