SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 8 November 2010

LOST WORLD OF TAMBUN

SALAM...

jom... jom...jom...jom heboh2.. huhu....kak nak ajak korang p LOST WORLD OF TAMBUN...kat IPOH perak dekat jer....dengan umah akak la....hihihi
dak2 sekolah akak dapat tiket potongan untuk satu family... wah2.... ni yang jeles nie... sebenarnya kak pon belum pernah p lagi... tapi cikgu2 yang dah pernah p kata tempat tu best la... sekarang ada buat promo... tu yang tiket2 potongan di hantar ke sekolah2....




k la layan gambo tiket je dulu la ek...:-p... nanti time cuti sekolah bleh la p....lagi 7 hari persekolahan, pastu cuti panjang dah....hehehe

5 ulasan:

Mar berkata...

best2 dah pergi 2 kali kat lost world

tice lin berkata...

tu la tu...jom p lagi nak...

saya_arief berkata...

nak pegi tambun...
;p

LATEST ENTRY : BUFFERED EARNING PERTAMA UNTUK lensa saya_aRief

tice lin berkata...

tahniah arief... dapat B.E

saiazuan berkata...

haha xde la best sgt an? da g 2 taun lps biasa2 je.. best lg kt sunway...

Assalamualaikum, Diam itu lebih baik kan.. Bila merasakan diri itu tidak diperlukan baik kita jauhkan diri kita dari mereka. Bila terasa ...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog