SPECIAL FOLLOWERS

Ahad, 7 November 2010

during nightline

SALAM...

mesti korang tak pasan kan... dah bape lama akak tak berblog n bw... huk2... actually, kebizian melanda... kat sekolah training dak2 tuk persembahan untuk majlis perpisahan tuk staff kat sini... dah 25 tahun dia jadi staff sekolah nie... lama tu... semua cikgu2 n even GURU BESAR sayang kat dia... tu yang buat majlis besar2an gak la... n selepas tu.. akak dilanda demam n batuk yang menjadi2.. hingga suara pun takde... ni semua akibat dari minggu yang sibuk n akak pon tak jaga kesihatan dengan betul kot...uwaaaaaaaaaaa.... la nie pon still bertampal dengan kool fever kat dahi.... huuhu...
mesti korang terfikir.. apa kena mengena dengan tajuk n3 kat atas kan... hehehe... sebenarnya masa akak karang n3 nie, tengah nightline... tadi lepas makan akak terus tanda kertas kajian tempatan 2 kelas... arini la, baru boleh bangun tengok kertas peksa dak2... n sejak 3 ari lepas family kak dok makan nasi bungkus... sian diorang...ekeke... tu la, bila mama diorang tak sihat baru lah tau kan.... sib bek la, ada share dengan tokey kedai makan tu... hihihi... order jer, tak sampai setengah jam dah sampai... nak kuar mama tak sihat.. takkan nak tinggal mama ngan arissa kat umah kan...huhu... sayang gak ayahnyer ngan mamanyer ek... luv u cayang...muahahaha...:)..
k la... sorry la korang ... akak tak sempat nak bw la... mata pon dah nampak bantal busyuk akak... ngantuknyer tak bleh tahan2 lagi... ni yang malas nak makan ubat... ubat batuk+ubat selsema... ngantuknyer tak bleh cakap... addeh...
jom kita masuk bilik jumpa cik bantal n  cik selimut...:)

Tiada ulasan:

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog