SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 1 November 2010

penangan periksa akhir tahun...

salam...

ayoyo... arini manyak pening la.... tanda kertas soklan dak2 nie... lagi2 kertas 2 english... so mood memang takde nak berblog...uwaaaa...

letih mata dah nie... berpinar2 tengok ayat2 diorang huhu...

actually nak cari pertua nande kertas nie... huhu... naik kelabu asap mata... kalau satu dua.takpe... ni dah masuk 5 kelas...huarghhhhh!!!!... nak jadi ijo rasa dah...
 ni dah masuk 3 ari... dah macam nak domam jo ghaso eh...

4 ulasan:

Along Tapa berkata...

oooo...kalo ko tak faham, guna la google translate...hahaha...

Gorengbaek - Tips semasa berbual

Hangit habis dah - Betul ke ek??

lin berkata...

addeh... bukan tak faham lagi... dengan tulisan yang tak berapa nak menulis... poning2

nurkaloi berkata...

hehehehe...memang confirm kelabu asap lau tande kertas....ayat memang power....ekekeke bhase yg tak pat dikenal pasti pun ade....
kui kui.........pape pun all the best tande kertas mereka......opss slmat kaloi tak jadi student sis....tetttttttt

k dah jom renang..............

tice lin berkata...

hehe... tu kaloi... tengah2 tande tu kuar lak bahasa jerman, jepun n macam2 lagi...huhu

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog