SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 30 April 2009

macam TAK caya je.....

7 kuasa handal Coca Cola...

1)Membersihkan cermin kereta anda yang berdebu/kotor/melekit..

2)Bahan aktif Coke adalah Phosphonic Asid pH 2.8. Ia boleh meleburkan sebatang paku dalam masa 4 hari...

3)Pengedar minuman Coke telah menggunakanya untuk mencuci bahagian enjin lori/trak mereka sejak 20 tahun lalu...

4)Di india, negeri Andhra Pradesh dan Chattisgarh secara spesifiknya, para peladangnya menggunakan Coke sebagai semburan untuk membunuh serangga perosak dalam ladang kapas dan cili mereka...

5)Menghancurkan tulang dalam masa 2 hari...

6)Untuk menghilangkan kesan karat dari bumper kereta jenis chrome...
7)Untuk melonggarkan skru yang berkarat dan ketat..

Cara nak kuruskan BADAN????


BLOG AKU NI UNTUK KITA KONGSI KAN? AKU DAPAT SATU CITE DARI KAWAN TAGGED AKU...


CARA NAK KURUSKAN BADAN

Cara Nak Kuruskan Badan

Seorang mamat yg mmg gemuk masuk ke sebuah fitness center dgn niat utk menguruskan badan.

Seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi, "Kami menawarkan 2 program di sini... RM50 utk versi 'Biasa' dan RM100 utk versi 'Cepat'.
"Saya ingat nak ambil yg biasa punya sebab saya baru je nak try kuruskan badan", kata mamat tadi. "OK. Encik sila masuk ke bilik NO. 5 di penjuru bilik sana", jawap lelaki penjaga kaunter.Mamat tadi pun masuk laa ke bilik yg di suruh lalu menutup pintunya. Selang 2 minit kemudian, datang laa seorang perempuan yg mmg lawa, cantik, body best, mantap dan segalanya. Dia kemudian menanggalkan kesemua pakaian sehinggakan mamat tadi dah xsenang duduk dan berpeluh2. Perempuan tadi berkata, "Kalau tuan dapat kejar saya, tuan bole buat aaaaapa saja dgn saya... hik hik hik" dan dia terus berlari di dalam bilik itu. Mamat tadi pun kejar punya kejar, sampai 10 minit, pun xdapat2 jugak. Dia try lagi sampai akhirnya, dia jatuh terjelepuk ke lantai... pengsan. Apabila dia sedar, dia terus ke penimbang dan mendapati beran badannya telah turun 3kg."Wow! Mmg berbaloi aku bayar RM50... mmg senang rupanya nak kuruskan badan",katanya sendirian.

Esoknya, dia datang lagi ke situ dan terus ditegur oleh lelaki di kaunter.Setelah diberitahu program2 seperti semalam jugak, dia bersetuju untuk try versi 'Cepat'.
"OK. Encik sila masuk ke bilik NO. 6 dipenjuru bilik sana", jawap lelaki penjaga kaunter.

Setelah beberapa minit didalam bilik itu, datanglaa seorang body-builder yang taff dan terus melondehkan pakaiannya.Body-builder itu berkata, "Saya akan kejar kamu dlm bilik ini dan kalau saya dapat..hehehe.. =p


HAHAHAHA!!!!

LAWAK DARI KAWAN TAGGED AKU...

MakAN Pon NaK KEna PAKSA ke???!!!!!!

TAK TAU NAK BERSYUKUR


salam... selamat berteu kembali... dalam sesi luahan rasa... hehe


dah bape hari aku meninggalkan sekolah... ari ne aku kembali dengan cerianya... tapi pagi2 aku dah terlihat lah insiden yang menyayat , menyiat2 n yang tak bersangku paut dengannya lah...


sekumpulan ank2 murid aku tengah beratur nak ambil makanan di kantin... ermmm... rupa2nya.. mereka ni dkategorikan sebagai anak murid yang kurang mampu n mendapat bantuan makanan... huh!!


tak pe lah... tapi yang tensennya... mereka ni tak mau makan, makanan yang disediakan... tak ke geram tu.... dah lah di beri percuma... tak nak makan lak... sampai ade cikgu cakap..... nak makan pon kena paksa... diorag ni betul2 tak bersyukur... kalau lah mereka n di letakkan di Afrika...mesti diorang tak macam nie gaknya...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog