SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 1 Julai 2009

tak sabar menunggu....

salam semua
addehh...


letih dah rasanya dok dalam 'penjara' spital nie.. rasa cam terasing dr dunia luar jer...


dah la kanak2 bawah 12taun tk bleh masuk... aku lak yang kena keluar wad kalau nak jumpa... hampeh..


pak guard lak btl2 ikut rules, tk bg anak aku masuk walau sekejap...kijam, kijam sangat kijam...huhuhu... sian kat die... cian kat aku gak


td doktor cakap aku dah leh kuar... tp tu ler.. pas ni kena re admit lagi..lotih den... kuar masuk spital... cam ne la anak2 murid aku ek... mesti hepi , sebab tak yah belajar English ngan cikgu yang ala-ala garang nie...hehe...


yang paling aku tak tahan...spital nie banyak nyamuk la... aku nie dah la tk tahan dengan gigitan berbisa makhluk tu... cepat je berbial..hampeh... nama je spital.. tp nyamuk... alangkah banyak nyer.. cam ne tu... nak tak nak aku soh hubby aku bawak ubat nyamuk yang pakai letrik tu... tp jenis nyamuk degil... tak takut mati...


semalam lagi kat sini... cepat la masa berlalu...


addeh...cite polis lak diorg bukak... aku tk bape minat... bosan ler aku jawabnya...


dah 3 hari....

salam...
huhuhu...bosan dah... duduk, baring, tidur, makan n kena cucuk... hari2 cam tu... lebam2 dah tangan ku...
ni lah akibat gula tinggi dalam darah... pe nak buat.. dah nasib badan... control makan pon tinggi... makan pon tinggi... tak makan pon tinggi... naik confuse aku di buatnya...la ni nak makan apa pon tkt...
cian kat baby n aku gak gak... hehehe... kena makan apa yang patut jer...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog