SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 4 Oktober 2010

ATIE'S GA

salam

tadi masa akak bw... sampai kat blog nie http://azatiesayang.blogspot.com dia telah anjurkan satu GA.. hadiahnyer cantik... so jom la kita join beramai2... hehe... semua syarat2nya akak dah copy paste tak susah pon...


Hadiah tempat yang pertama...piring kuih 3 tingkat..yg cantik menawan!
Tempat yg ke dua...piring kuih 3 tingkat yg amat memikat!
Hadiah tempat yang ketiga(3)..piring kuih 2 tingkat..!!
Seperti biasa ada syarat-syaratnya:
1.Tuliskan komen korang dibawah n3 ini SAHAJA!..klu komen di box tidak akan diambil kira(Ingat tue...)
2.Jadi FOLLOWWER di blog 'azatiesayang.blogspot'.
3.Tiada paksaan tuk membuat n3 ttg GA atie nie di blog korang...jika ada,atie amat menghargainya..makasih!
4.Tarikh TUTUP GA pada 18/10/2010 pada pukul 12 tengahmalam!!
5.Cabutan tuk menentukn pemenang2 akan dilakukan oleh ANAK LELAKI/ANAK PEREMPUAN atie.Keputusan adalah MUKTAMAD!
6.GA trbuka kpd yang tinggal di MALAYSIA sahaja!

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog