SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 26 Julai 2010

DR. HM TUAH ISKANDAR AL-HAJ


SALAM..
mesti korang selalu dengar pasal Dr. HM Tuah ni kan... sebenarnya, akak bru je beli buku dia, first time nie nak baca buku dia... hehe...tajuknya JOM MENGETOP... ala buku motivasi... baru baca beberapa helai muka surat... best gak... banyak yang boleh guna pakai.. samada nak buat atau tak, terpulang pada individu tu sendiri... macam dia cakap dia bleh bagi jalan... cume kita je mampu or tak mampu, nak ke tak nak...

yang se benar2nya n se betul2nya...semalam de pesta buku kat tempat akak.. hehe sempat la rembat beberapa buah buku motivasi termasuklah buku SOAL JAWAB PSIKOLOGI ANAK... ermm.. tak tau la bila sempat nyer nak membaca... ni dah sibuk, anak nak periksa sekolah agama.. nak harapkan ayahnye.. balik keje petang dah penat.. cam ne nak tengok pelajaran anak2 kan... walaupon mamanya ni pon keje, balik sibuk nak mask, kemas umah, jaga anak but still sempat2kan gak tengok diorg nye buku...addeh...' wahai para suami kat luar sana, sila2 lah bantu isteri2 anda di rumah'... hehe jangan mare eh.. sekadar meluahkan hati seorang isteri...

addeh.. apa gaknyer yang akak nie merepek kan... tu la.. pepagi isnin, bosan sket.. kelas pon lambat lagi, sempat2kan gak tengok blog, sambil buat worksheet... hehe... jenjalan tengok2 blog korang yang comey2 n menarik, tertarik korang memang d bomb... bleh la kongsi luahan cerita merepek meraban akak nie..


banyak nak taip tapi malas lak...takde mtovasi langsung kan... tu yang kena baca buku motivasi untuk TINGKATKAN KUALITI DAN KURANGKAN KONTROVERSI... huhu... banyak la... takdenyer kontroversi... sampai kita sambung entah bila ade posting lagi kan... tp besa la.. yang merepek meraban macm nie je la n3 nyer...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog