SPECIAL FOLLOWERS

Selasa, 28 April 2009

KONGSI JANGAN TAK KONGSI....:)BANYAK GAK YANG AKU NAK KONGSI... TUNGGU JE LAH... :)... JANGAN BOSAN LAK NAK MEMBACA... EK...

BAHAYA SEH!!!!!


antaranya....

Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan. Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil 'mencuci' yang kecil.Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian 'mencuci' mereka.
Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk'mencuci'haiwan besar. Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol,sebagai dadah 'Dating' dan rogol. Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut.
Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan 'mencuci' agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa.Prodesterex asalnya adalahuntuk memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA.
Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama teman wanita dan gadis remaja. Berwaspada apabila anda keluar, jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.

INGATAN BUAT TEMAN2

salam..
kpd suma saudara Islam, tlg baca artikel ni smp habis:

akum = binatang dlm bahasa ibrami (yahudi)
semekom = celaka awak
bye = di bawah naungan pope (paderi
)

jadi, gunakan salam walaupun untuk singkatan assalamualaikum. sama2 lah kite btulkn diri dari dosa yg x disengajakn. forwardkn kalau anda syg ISLAM.
Aku pon tak tau...baru tau nie...
sebenarnya ni message kawan Tagged aku...
kita kongsi lah ya...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog