SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 13 Oktober 2010

happy...:)

salam...

selama 2 3 hari nie, hati akak dok risau...ni dah ok sket... ni sume sebab anak2 akak dah mula sihat.. n baby arissa pon dah boleh gelak2... terima kasih la pada kawan2 yang mendoakan...
syukur sangat... tak sampai hati beberapa ari ni tengok baby arissa muntah, badan lemah n kalau diangkat mesti nangis.. abg2nya pon dah mula aktif n sekolah semula.. diorang akak takde la risau sangat coz dah pandai cakap kalau sakit or ade something wrong with them.. makan ubat pon senang... arissa, makan ubat ..muntah..ermmm.. tapi malam ni last la rawatan kat klinik... lepas ni ikut appointment kalau de lagi...
k la...
yang penting jaga pemakanan n banyakan excercise... minum air lebih.. elakkan ais kalau boleh...


Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog