SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 17 Mac 2011

blog oh blog...

salam...


sudah sekian lama akak tak update blog ni... tapi Alhamdulullah masih ada yang sudi singgah blog akak nie... terima kasih banyak2... 
sekarang ni, akak terlalu sibuk dengan rutin harian, walaupun cuti sekolah tapi pelbagai benda yang nak dibuat... kalau sekolah lak.. sibuk dengan anak2 gak... hantar n ambil sekolah agama... pagi ayah dia hantar la...akak tak sempat... huhuhu... p sekolah agama baru akak yang hantar n ambil...
cuti ni lak...sipakan kerja2 rumah yang tergendala... tak termasuk dengan menanda kertas periksa... n sekarang ni konon2nya bz cuba2 buat abm(alat bantu mengajar) hehe... ala, akak buat yang senang2 jer... banyak copy n paste dari buku n internet jer... hehehe
itu yang kesibukkan melanda sesangat... huhu... pastu time2 cuti ni la nak try resepi2 yang tak pernah akak cuba... tapi tu la, akak tak amik gambo lak... kalau tak bleh upload kat sini... hihihi... tapi yang akak paling suka, ayam panggang madu n udang panggang kunyit coz anak2 suka sangat... len kali bleh buat lagi...n akak upload kat blog... yang tak tahannyer rege udang tu ler... rm50 sekali makan jer... hubby cakap sekilo tu, tapi tak sampai 15 ekor...huhu...ermmm.. sebenarnya akak la yang 'mengidam' nak makan udang besau tu... huhu..baby yang kat dalam tu yang nak (mama dia pon sama)..hihihi...
k la... sampai sini jer kot... len kali la kalau der kesempatan akak update lagi....okey...:)


Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog