SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 1 Oktober 2009

mak kata...



ermmm... mak kata kesihatan penting, jaga diri ingat kandungan tu... jangan ikut perasaan.. tp aku ni memang degil sket kot...huhuhu... atau pon pembawaan... entah lah... kekadang aku perasan gak yang aku cepat marah... yang payahnya susah nak d kawal... addeh.. hampeh tul...


pening gak cam nie kan... sian kat cik abe nak melayan karenah wife dia nie...:p.. harap2 dia dapat bersabar la ek...


apa-apa pon yang penting aku sihat.. cuma yang risaunya berat aku ler.. muka pon bulat... huhu... macam apam dah..


pas nie, kena control gak makan... makan bila perlu jer...hihi... bleh tahan ke?..=p.. aku nie bukan leh caya.. ade je benda yang aku nak makan kalau kat umah... kalau kat luar lagi lah... nampak burger nak.. nampak goreng pisang, nak... nampak kfc, nak... sume benda sedap jer... cam ne tu...


tadi p makan kat 'STRAWBERRY'.. makan double hot fried rice n aku tolong abhkan chicken chop anak aku punyer...hehe... la nie kenyang sangat tk bleh nak tido dah...=p..hampeh tul...


2 ulasan:

ONE ZABA berkata...

dua orang punya makan begitu la....

lepas ni pegi tempah lemang 8 batang pulak. rendang seperiuk.

tak lama la tu....cepat la phd jawabnya. wakakakakaka!!!!!

tice lin berkata...

cheh.... saje jer... tu la.. memang teringin nak makan lemang... tp kat sini dah tkde jual lagi la... kalau kat sana ader.. pos2 kan la ke sini...hehe=p

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog