SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 25 November 2010

blog tak popular

salam...

tajuk cam tak best jer kan... hihi... tapi sebenarnya.....n3 ni special untuk EYZA... atau NURUL IZZA dari blog..http://alisyasophia.blogspot.com/... coz dia telah meletakkan blog akak kat bloglist dia... 
sebenarnya ni la kali pertama akak jumpa blog akak tersenarai dalam bloglist blogger len... mesti ade yang kata akak ni over kan...hihi...lantak ler... janji akak hepi... coz blog akak nie bukan blog popular sangat... n tak ramai pon follower... dah tu traffic pon jarang2 capai 50 viewers...huhu...
terima kasih EYZA... ikhlas dari hati akak....

hhii... akak ni memang tak prihatin la... sib baik AIDA AZRYN  dari blog http://aidaazryn.blogspot.com/ bagi komen tadi...dah termalu lak.. terima kasih yer AIDA coz letak blog akak kat bloglist adik...:)... kembang jap...


so kali ni... kalau ader blogger len yang letak blog akak kat korang nyer bloglist... sila2 la komen yer... akak akan ucapkan terima kasih secara public...:)

4 ulasan:

AiDa AzRyN berkata...

eh2,aida pun de letak link blog akak dlm bloglist aida~ hehe~ :)

tice lin berkata...

ye ker... addeh tak pasan la dik..hihi... malu lak... terima kasih yer

Hanis Azla berkata...

seronokkan bila rasa diri ini dihargai..

AiDa AzRyN berkata...

hehe~ duh akak ni~ :P

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog