SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 21 Julai 2010

AWARD... BLOGWALKING from RATU QIQI


salam....

addeh...tak pernah dapat award sebelum nie... terharu nya alahai....kali pertama, tak tau macam mana nak amk award... cik RATU tolong pls...huhu... ntah betul ke tak cara nie... sesapa yang bijak pandai minta tunjuk ajar ek.. ala2 MENTOR gitu...TUNJUK AJAR KU SIFU... k la...

FIRST... tq pada cik RATU coz bg AWARD nie kat aku...

ni la award nya...




SECOND.. pe lagi jawab soalan la ek...
di manakah anda selalu BW ?
blog yang banyak cite, banyak kaler2, menarik... best2 n tuan punya blog yang tinggalkan link kat sini...
kenapa anda sangat suka BW ?
cari blog yang ngetop gtu,n of course la tambah kenalan... berkawan biar beribu kan, kan,kan....

apa yang anda dapat kalau BW ?
dapat kawan, dapat cite2 yang menarik...:)

macam mana perasaan orang yang diblogwalkingkan oleh anda itu ?
hepi kot... coz sambil jalan2 klik nuff diorang

tag 5 rakan anda di sini....
diea
mira
dayat
ieyna
pendi

k la tq pada Ratu QIQI yang bagi award nie... sesapa yang nak bagi award ( ade ker) kat i tu jangan malu, jangan segan.. terima je dengan hati yang terbuka.... pasan kan... hehe

oppss...chop...adios...


3 ulasan:

BezBuddy berkata...

tq lin...nt sy amik k...hehe

amira berkata...

tq ..nnt sy amek okk..

Mohamad Nur Hidayat berkata...

mekasih bebanyak dayat amik k..

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog