SPECIAL FOLLOWERS

Sabtu, 19 Mac 2011

GARA-GARA SATE PERUT

SALAM...
gara-gara sate perut , semalam 18.03.2011 akak n family bertolak dari rumah pukul 8.10 malam menuju ke sungai buloh... kerana nak sangat makan sate perut... tu pon cuma kat sungai buloh jer yang ade sate perut (yang akak tau la)... sampai sungai buloh dalam pukul 9.55 malam... sepanjang perjalanan tu memang lapo giler...tapi di sebabkan teringin sangat dengan sate perut tu akak diam jer... hubby pon nasib baik la memahami...huhu... sayang sangat kat die....
sempat lah gak ber fb dalam kereta n biras pon on9... so dia pon nak join sekali... bertambah meriah la, cuma segan lah sikit... coz hanya kerana sate perut, hubby terpaksa drive hampir 2 jam malam2...huhu...
rege pon tak lah mahal cuma 60sen jer... akak order 10 cucuk untuk akak sorang makan n 15 cucuk untuk bawa balik... sebenarnya yang makan sate perut tu cuma akak sorang yang lain tak makan langsung.. termasuk la hubby...
ni dia gambo sate perut yang akak nak tu


 k la... tu jer yang akak nak kongsi hehe.. papai

6 ulasan:

kpah k-poh berkata...

sayang punya pasal..ke kutub utara pun abang sanggup...!!!!

Jumir berkata...

Bestnya....sate tuh...

tice sha berkata...

TU LA KAK PAH..HEHE

tice sha berkata...

jumir...yup..memang sedap

Mawar Merah berkata...

Rsnye kat Kajang pun ada gak sate perot ayam, sate rusa, tali perut lembu. Br je mkn minggu lepas. sodap..huhu

tice sha berkata...

mawar... kat kajang akak tak pernah p... kat sungai buloh cuma ada sate perut, hati , ayam n daging jer...:)

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog