SPECIAL FOLLOWERS

Jumaat, 18 Mac 2011

Nasi Pandan..

salam...

hehe... hari ni teringin nak masak nasi campur daun pandan... nie tengah masak la ni... baunye...ermmm..marbeles... wangi.... akak ni sejak2 pegnen, macam2 la citarasa... malam tadi ajak la family akak makan lamb chop... tapi restaurant yang ada western food akak selalu p tu tak buka lak... sebenarnya akak tak pernah makan pon lamb chop tu.. kira teringin la tu...hihihi...sib baik la, ada satu food court depan petronas sg besar tu ada.. tu pon hubby akak yang ajak p sana...dan yang bertuahnyer, lamb chop kat kedai tu memang sedap....nyum2...
k la... berbalik pada nasi daun pandan ni.. sempat la akak amik gambonyer...sebelum n selepas masak... baunyer sunguuhhhhh wangi....

7 ulasan:

ardinihumaira berkata...

memang wangiii :)

tice sha berkata...

hehe... sedap n lembut lak tu

Tanpa Nama berkata...

wanginye sampai ke sini:D

amiYo berkata...

wangi ke?nk try lah..:D

tice sha berkata...

try la... bukan wangi jer...lembut lak tu

ctpayong berkata...

ermm...kak ct pon nak try la...why not kalau aroma nya saja udah menyelerakan..

kawal makan kak ct...kak ct mok nanti

tice sha berkata...

izzy.. memang wangi... ct... cuba la

Assalamualaikum, Diam itu lebih baik kan.. Bila merasakan diri itu tidak diperlukan baik kita jauhkan diri kita dari mereka. Bila terasa ...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog