SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 6 Mac 2017

Kertas Ujian Bulanan

Assalamualaikum,

hahahahaha... happy sangat..
siap sudah kertas soalan untuk ujian bulanan bulan mac ni...
kali ni kena buat kertas untuk Year 3



selalunya akk ni lambat siapnya...
bulan April ada 2 pertandingan besar..
dua2 ni akak yang handle..
pertandingan bola jaring n pertandingan action song...
pas ni bolehlah prepare untuk latihan pasukan bola jaring sekolah...
sambil tu boleh cari lagu n team untuk action song...

ermmm... tp tu la rasa macam kekangan masa jerk...
kena pandai uruskan masa, coz en somi, out station sampai ujung bulan.. 
addeh.. 


p/s kalau ada yg berminat nak tengok contoh soalan bolehlah tinggalkan add email kat komen eh. In shaa Allah nanti akak emailkan...
level soalan ni ikut level murid sekolah akk tau.. 
kalau korang nak edit.. ikut suka la...:)

4 ulasan:

Flavnesz berkata...

Assalammualaikum kak.. Saya nak tengok as contoh soalan boleh?

razanahanis@yahoo.com

Shaidatul Aireen berkata...

hehe goodluck untuk pelajar pelajar yang menjawab kertas soalan nie :*

rosebiru79 berkata...

Wslm..
Kak dah email ya..

rosebiru79 berkata...

Tq..

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog