SPECIAL FOLLOWERS

Jumaat, 10 Februari 2017

Warong Lalapan.. Sedap

Assalamualaikum,

  Pertama kali singgah terus jatuh cinta..  Nasi kambing bakar jember memang marvellous..  Kwn2 akk ler dok cakap kambing bakarnya sedap..  So,  ajaklah en.  Somi p..


Kambing bakar
Selain dari tu,  banyak gak menu lain..  Kebanyakan makanan adalah menu dari indonesia,  ada ayam penyet,  bakso n terbaru Nasi Goreng Ayam Crispy.. 
Moh ler try yang tinggal di kawasan sungai besar n sabak bernam..  
                         Suasana di warong
                              Menu
Ayam penyet
Tempat dan suasananya ok la..  Boleh dok bersila.. 
Seronok anak2. Mcam men pondok2.. 
Makan santai2 bersama family.. 

8 ulasan:

Lya Amie berkata...

Terliur tengok gamba kambing bakar dengan ayam penyet tu!

rosebiru79 berkata...

kambing bakar tu memang favourite akk..

Fieona FieRidz berkata...

woahhhh! dekat mana ni? ^^

btw, tahu tak produk bayi jenama johnson & johnson boleh mengundang kanser? For more, boleh singgah bace new entry and selit komen di http://iamfieonafieridz.blogspot.my/2017/02/produk-johnson-johnson-boleh-undang.html thanks ^^

Seorang Syed berkata...

Okay kambing bakar tu memang nampak sedap sangat! favorite tuuu hehehe

http://anothersyed.blogspot.com

Eyqa Zq berkata...

Tgk gambar pun trus berseleranyalahaaii

zino berkata...

amcam menarik je ni..

Nurha berkata...

sedapnye...menggamit selera lah pulak..

ticesha berkata...

jom datang ke sungai besar... warungnya terletak di sebelah kanan menghala ke sabak bernam

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog