SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 8 Februari 2017

TERIMA KASIH ALICE YGK

TUTORIAL MELETAK HEADER DI TENGAH,

 dah lama akk ni susah hati, header blog akk terletak kat tepi.. sambil2 ber blogwalking ni sempatlah akk mencari jalan or solution utk masalah problem akk..
akhirnya setelah berblogwalking selama beberapa hari maka jadilah hasilnya..
ini semua atas tutorial yang di berikan dari blog ini http://www.loveheaven07.com/2013/02/membuat-header-blog-berada-di-tengah.html .. terima kasih sangat2.
bolehlah tersenyum melihat blog akk ni.. hehe
kalau tak, bila ada guest yang singgah, malu je tengok header blog akk kat tepi..:'>..
lepas ni kena belajar untuk mencantikkan blog akk yang muram dan kusam ni..
kalau BLOGGER2 sekalian ada IDEA or SUGGESTION silalah bagi akk yang ketandusan idea ni


1 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

Alhamdulillah.. selesai dah masalah ye..

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog