SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 29 Oktober 2014

teman terakhir

awak cinta terakhir saya

saya memang gilakan awak. saya memang sayangkan awak. awak sayang saya tak? kenapa awak tak layan saya? kenapa awak tak pedulikan saya? rindunya pada awak. awak tak ingat saya ke? kalau saya takde awak cari saya tak? kalau saya takde awak rindu saya tak? awak takde masa ke untuk saya? awak tak kisah ke kalau saya pergi? awak saya, sangat-sangat sayangkan awak. dulu sebelum kita kahwin, saya selalu doa dan minta pada Allah supaya Dia bagi awak kat saya. dan Alhamdulillah, doa saya Allah makbulkan. saya dapat awak. tapi saya silap saya berdoa hanya untuk saya. saya tak tau awak benar-benar sayang kat saya atau tak. tapi sekarang saya dah nampak. awak tak perlukan saya. sayang awak hanya sementara. sayang awak bukan untuk saya. sayang awak untuk yang lain. alangkah bertuahnya dia. alangkah malangnya saya, kerana saya bukan dia. awak, saya nak pergi jauh dari awak. tapi saya tak mampu. saya nak tinggalkan awak, tapi saya tak boleh. bagaimana saya nak hidup tanpa awak? bagaimana saya nak harungi hidup saya nanti. awak, saya nak awak selalu ada di sisi saya. saya nak awak temani hari-hari saya. saya nak awak sentiasa buat saya tersenyum dan ketawa seperti dulu. saya nak semua tu. kenapa saya tak boleh bahagia? kenapa awak tak boleh bahagiakan saya? kenapa awak? saya tak pernah curang pada awak. saya setia pada awak. saya nak awak setia pada saya juga. awak, tolong jangan pergi dari saya. awak, tolong jangan tinggalkan saya. saya sangat sayangkan awak. bagi saya awak cinta terakhir saya.



alahai sedihnya... ermm.. harap2 tidaklah terjadi seperti ini... Semoga Allah kekalkan jodoh dan rumahtangga kita hingga ke Jannah

3 ulasan:

Ania berkata...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

CHE ROSSLI berkata...

Salam mesra. Nak berjimat dengan simkad harian kita. Jom singgah blog saya. Ada info

CHE ROSSLI berkata...

Salam mesra. Nak berjimat dengan simkad harian kita. Jom singgah blog saya. Ada info

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog