SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 16 Ogos 2010

I AM LOST...

SALAM...

rasa cam lost jer ari ni... apa buat sume tak kena... kena mandi bunga kot ...hehe... utk pulih energy... tapi mesti ade yang cakap pasal bulan pose kan...
rasa cam tak puas hati, sedih n tak gumbira jer...

bila hati n perasaan bercampur baur macam ni la jadinye ek... tak bleh berfikir dengan waras... sume buat rasa tak betul... benda depan mata pon tak leh nak cari... ade jer yang tak kena...

apa lagi nak di 'bebelkan' ek...
yang pasti berbuka petang nie sumer kena ready made... takde mood nak masak la...
tapi cik asben ader beli ketam, still hidup lagi...ermmm... kalau masak mesti marbeles coz masih fresh n isinya tentu manis kan...
addeh... cam ne ni...

kena tanya cik asben dulu la ek...:)
k la...cukup kot sampai sini dulu...

i m lost...

Tiada ulasan:

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog