SPECIAL FOLLOWERS

Sabtu, 2 Mei 2009

KERETA AYAH...KERETA ANAK????

HUHUHU...BERBEZANYA...


salam... hepinyer aku coz, tadi ptg kuar jalan2 ngan hubby n anak aku... sempat lah round2 town.. n shopping sket2.. tu la... zaman gawat pon masih nak men'yopping' gak...hampeh... pe nak buat...

tapi aku tetap beringat tuk masa depan... cis.. bangga diri lak.. pasan..( kata anak aku lah) hehe...
sebelum aku masuk ke satu pasaraya... hubby n anak aku ternampak lah satu kiosk yang menjual permaianan..berhenti lah diorang kat situ... aku lak p lah menyambut 'nature kol'... hehehe... ingat kan pas aku sudah tu... diorang dah bersedia lah nak masuk dalam supermarket tu... rupa2nya masih kat situ lagi... dok belek2 keta control n mainan kat situ... aku pon dok tunggu ler... layan nyer layan dah hampir satu jam kat situ.. nek tensen aku...last2 aku belikan anak aku keta control kecik jer... nak budget ler katakan... huhuhu...
then barulah masuk ke supermarket tu... after beli2 barang yang berkenan di hati aku, hubby n anak aku... (tapi tu pun saling dok pesan antara satu sama len... ingat2 berbelanja kan)....keluarlah semula ke kiosk tadi nak amk keta control tu..( mana bleh bawa ke dalam supermarket kan).. ingat kan juz nak amk keta tu jer... rupa2nya hubby aku ada hati gak nak jugak beli...huhuhu... hampeh... tapi terkedu aku ...dia beli keta yang lagi besar n lagi canggih dari yang anak aku beli...ermmm... tak terkata aku... ishk2... nak budget pe cam ne...

ayah budak mengalahkan anaknya... gaknya masa kecik2 dulu dia tak puas main kan... zaman2 dulu mana de keta cam tu ... ermmm... lepaskan geram gaknya....hehehe... geli ati aku tengok hubby aku nie... cam ne pon layan jer lah... luv u honey...hihihi...







keta anak aku... cuba bandingkan?


hehehe...... walau apa pun mereka tetap antara orang2 yang aku sayang....


berkorban apa saja...
harta atau pun nyawa..
itu lah kasih mesra..
sejati dan mulia....





4 ulasan:

su berkata...

kot2 boring leh tumpang main sekaki tuh! hik3!

tice LIN berkata...

hehehe... keta ayah dia best... leh pusing2..ermmm...ikutksn je lah...macam2

jebuk711 berkata...

pasni suruh hubby beli helicopter control plak...wakakaka..

tice LIN berkata...

JEBUK711--HUHU... TAK YAH DI SURUH MEMANG DIA NAK BELI PON.. BUAT KOLEKSI...

JEBUK-- WELCOME TO D CLUB...:)

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog