SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 29 April 2009

MAkaN pON daPAT DUIT tuH!!!!! LUMAYAN..

ISLAND RED CAFE

SALAM KEPADA SEMUA DAN TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT BLOG SYE YG X BERAPE NK SIAP NIH.. NK DIPENDEKKANN CERITE, SYE SUDAH SEBULAN MENYERTAI PERNIAGAAN INI. SESUNGGUHNYE KEBANYAKAN ORANG TIDAK SUKA MELIBATKAN DIRI DALAM PERNIAGAAN MLM. PADA MULANYE MEMANG SYE JUGA SALAH SEORANG DARI ORANG YG SANGAT ANTI KEPADA PERNIAGAAN NIH, KERANA BANYAK KITER DENGAR DAN LIHAT PERNIAGAAN BERCIRIKAN BERGINI BERSIFAT PENIPUAN, PENDAPATAN YANG DIJANJIKAN TIDAK DIPENUHI SEPENUHNYER, DUIT YG DILABUR LESAP BERGITU SAHAJA..
PADA SUATU HARI, SEORANG KAWAN SEKERJA SAYA BERCERITA TENTANG PERNIAGAAN INI. PADA WAKTU ITU MINDA SAYE BERKATA "NIH DAH TENTU MLM LAGI", DISEBAB DIER RAKAN SAYE, SYE PON BUAT² LA DENGAR. SELEPAS DIJELASKN TENTANG PERNIAGAAN INI. SECARA TIBE² TIMBUL MINAT. DISINI SAYE LISTKAN APER PERKARA YG MEMBUAT SAYE JADI BERMINAT PADA PERNIAGAAN INI..
PERNIAGAAN INI TIDAK MEMERLUKAN MODAL YG BESAR (RM360)
TIDAK MEMERLUKAN MASA YG AGAK LAMa
TIDAK PERLU RAMAI DOWNLINE (2 ORG)
TIDAK PERLU HADIR TRAINING
TIDAK PERLU HADIR MEETING
TIDAK PERLU BERNYANYI SEPERTI LAIN² MLM
PROdUK PERNIAGAAN INI SANGAT UMUM IAITU MAKANAN DAN MINUMAN
PENDAPATAN TIADA BATASAN.
PERNIGAAN INI KITA NAMPAK DIDEPAN
MATA
SANGAT MUDAH UNTUK MENJALANKN PERNIGAAN IN
MASIH BARU DAN TIDAK RAMAI LAGI YG TERLIBAT DALAM PERNIAGAAN INI
KITER MULA TERFIKIR RM360 ITU AGAK BESAR BAGI SESENTENGAH ORANG. TAPI FIKIR SEMULA, RM360 SEBAHAGIAN DARIPADA WANG ITU IAITU RM300 AKAN DIPULANGKAN KEPADA ANDA DALAM BENTUK VOUCHER DIMANA ANDA BOLEH MEMBELANJAKAN WANG TERSEBUT DI CAFE UNTUK MAKAN DAN MINUM. DAN BAKI RM60 ITU ADALAH UNTUK PENDAFTARAN ,ANDA AKAN MENERIMA SATU PAGE DALAM LAMAN WEB RASMI ISLAND RED CAFE DAN JUGA KAD VOUCHER.
SETELAH SAYE BERFIKIR SEJENAK, PERNIAGAAN INI SANGAT MENGUNTUNGKAN DAN BERPANJANGAN, KERANA MANUSIA ITU SENDIRI AKAN SENTIASA MAKAN DAN JUGA MINUM, PERNIAGAAN SEPERTI AKAN SENTIASA AKAN BERKEMBANG.. DAN KITER SEBAGAI ORANG YG TERDAHULU MEMPROMOSIKAN CAFE INI AKAN MENERIMA PENDAPATAN YG SANGAT LUMAYAN..
PELUANG NIE... KITA KONGSI SESAMA...
BERMINAT SILA HUBUNGI:
SUFFIAN 0176975090
KHAIRUL 0123460733

Tiada ulasan:

Assalamualaikum, Diam itu lebih baik kan.. Bila merasakan diri itu tidak diperlukan baik kita jauhkan diri kita dari mereka. Bila terasa ...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog