SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 16 April 2009

LAGI MOTOR-MOTOR HUSBAND





ni la motor-motor kesukaan husband aku... ada yang dia impikan huhuhu... la ni sibuk lak nak MOTOR2 BRITISH... lemah den... sebijik bukan harga 4 atau 5 ribu... tapi berbelas2 ribu... ada yang lebih 20 ribu... cis...
pening2... kat umah tu ade 2 bijik motor HONDA CB... la nie dok siapkan motor dia sebab nak p event di KUALA KANGSAR... konvoi dengan ahli-ahli CLUB HONDA CLASIC SUNGAI BESAR...
tensen aku coz kena tinggal... len kali bawa lah wife abg nie sekali... hihihi... macam lah dia baca apa yang aku type nie yerk...
apa-apa hal pon ...wife abang nie doakan abg...selamat pergi dan selamat pulang... AMIN...
cheh... sapa tak sayang husband...

Tiada ulasan:

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog