SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 23 Januari 2017

Sungai Besar banjir

Assalamualaikum,

Hari ini 23/01/2017... Air naik di pekan Sungai Besar..  Ermmm..  Husband pun ckp,  tak pernah sebelum ni air naik sampai mcm ni..  Keadaan kat umah pun sama..  Tp cuma air masuk di 2 bilik di bawah saja..  Coz 2 bilik tu rendah sikit..  Harap2 tak sampai atas..  Ermmm..  Nasib barang tak banyak kat bilik bawah tu..  Tapi jenuh gaklah esok nak mengemas n menjemur..  Huhu.. Cuti  Chinese New Year ni dok menyental dua bilik bawah ni ler..



Gambar2 sumber dari group whatsapp dan facebook..  Keadaan sekitar pekan sungai besar. Mari doakan semoga sungai besar di jauhkan dari bencana. Aamiin


Tiada ulasan:

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog