SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 20 April 2011

follow Marimar...

salam...
cantik... seksi tu yang akak boleh kata tentang Marimar...
ntah macam mana bleh terminat lak dengan telenovela nie...
sanggup tak tido petang nak tunggu cite die...
dulu tak kisah sangat tapi la nie tercongok depan tv...
ermmmm.... marimar o marimar....


15 ulasan:

uLan berkata...

fan marimar gak... heee :-)

tice sha berkata...

hehe...follow...:)

::Budak Degil:: berkata...

marian rivera ni mmg cantik kan..dulu sy sangkut kat cite dysebel, kat astro..marimar xdpt layan la,kat opis tade tv..ekekkekee

faralovexx berkata...

hihi..fara pon suke citer ni....xtahan tengok hero dyer tuh..hensem sgt...eeeiiii,,,,geram.. :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

sama la kita..hari2 dok tunggu ceta ni sedangkan nak exam ni haha

Adynda Nurfarina berkata...

samelaa.. sgup xtdo ptg nak tgk marimar n sergio huhu

tice sha berkata...

hehe... tu la memang ramai peminat cite nie ek...:)

awEEN berkata...

saye pon terpegun gan si marimar ni kak..nak follow sgt ceritenye xboleh sebab bile start cite je, dan2 tu mate nak terkatup heheh

zmah berkata...

Akak pun suka cerita ini

Mrs.Sabri berkata...

sejak akak ada blog ni kan,nak tgok tv pun dah malas..padahal dulu masa telenovela kat tv3 x pernah miss.. :)

Hanis Azla berkata...

dah lama benar akak ta tgk telenovela ni.. nmpk mcm best... cantik betul heroinnya..

EmpayarUtama berkata...

tu citer apa aaa? Aku nak tulis kat cbox sebenaunya tp tak nampakle apa yg nak ditulis so tulis kat sini bley lorrr aaaa... Nnt kalau senang gambar dia ngan anjing tu tuka ngan gamba aku yea... Aku da tolon klik nuff kat tengah tu... babai

tice sha berkata...

tq... pada yang komen... luv u guys... singgah selalu k

zmah berkata...

Tak sabar akak nak tgk entry baru...esok join akak di Dataran merdeka

GiveAsh berkata...

follow awak..

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog