SPECIAL FOLLOWERS

Khamis, 28 April 2011

BOLEH KE ?

SALAM
boleh ke cam nie... ade beberapa blog yang akak singgah memberikan link untuk download video papa nurul izzah... ermmm... bagi pendapat akak lah, kenapa perlu disebarkan benda2 cam nie? untuk publisiti atau untuk mencari kebenaran? bukan kita yang menentukannya kan... ntah lah tengok jer kes altantuya... walau kita cakap itu ini tapi keputusannya tetap di pihak sana gak..
sedangkan kita tak sepatutnya melihat benda tuut... ni apa lagi menonton vc cam tu... coz tu salah satu sebab kenapa kita jadi cepat pelupa... tu yang akak tau la.. kita tak boleh lihat bahagian sulit coz akan cepat jadi pelupa...:(... ntah la... rasa malas lak nak ulas panjang2... cuma beri pendapat akak jer...:(

4 ulasan:

shigellazoster berkata...

betul tu kaka...mejoriti.. hurm.... mainan politik ni... rakyat yang letih...

tice sha berkata...

tu la.. susah gak nak bagi pandangan tentang benda2 melibatkan politik nie... takut di salah tafsir...:(

Hanis Azla berkata...

itulah, kadang rasa pelik juga.. masih juga ada nak terus sebarkan benda2 mcm tu..

tice sha berkata...

ye la kak... nak cari publisiti pon dengan cari macam ni.. buat pe? sebar keaiban orang... dapat apa?ermmm

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog