SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 6 Oktober 2010

FOLLOWER KE 200

SALAM..

akak sebenarnya tak sangka la... ade gak yang nak follow akak nie... ye la sapa la akak ni kan.. orang besa2 jer... takde la nak buat gosip2 atau cite yang gempaq2... semuanya banyak yang berkisar kehidupan n hari2 yang akak lalui... dan ari nie genap la 200 follower... hehe cume akak tak de la nak bagi give...huhu...
Insyaallah kalau ader rezeki n panjang umo... akak akan buat gak GA untuk kawan2 blog nie khasnyer pada follower la...sebab korang semua memang blogger yang bertuah.. hehe... blog ni pon cume untuk suka suki jer...mengisi masa lapang dan menghilangkan ke tensenan yang melampau dengan kerja...addehh..
ok la..
follower yang ke 200 ialah Achoy... tq ya... hehe.. yang lain pon akak ucapkan terima kasih, coz sudi jadi follower blog yang NTAH APA2 NTAH ni...

n pada yang selalu skodeng blog akak nie... terima kasih la akak ucapkan...

semoga traffic kat blog korang meningkat2 ala2 mangkuk tingkat...:)




selamat ber bw...:)


3 ulasan:

Along Tapa berkata...

200???sangat jauh perbezaan tu kak ek...haha

Gorengbaek - Aku tak percaya...siot~~~

lin berkata...

addeh....ok ler takat tu... akak pon bukan ler fofuler kan... besa2 jer...sib bek la ader blogger yang bertuah singgah kat belog nie...huhu

Kuman Chaos berkata...

tahniah dah banyak follower :)
Kuman "tudung.." Entry

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog