SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 11 Oktober 2010

fever...huk2

salam...

dah berapa hari akak tak update blog n tak ber bw... semuanya kerana anak2 akak... ketiga2 anak demam... n yang palin teruk sket baby arissa la...3 hari berulang alik klinik n hospital... sedih tul... tengok nafas dia turun naik laju banget...:(
ni yang sulung pon sama... batuk n selsema... danish mula dari minggu lepas... batuk2... addeh...
bila anak demam jer, hati mula risau... semua serba tak kena...
tapi ari ni , akak kena p sekolah gak... anak2 jer tinggal dengan hubby... tak pe la... bukan tak nak jaga... tapi susah nak dapat cuti dari pentadbiran... cam ner... kalau minta boleh ker mereka terima alasan anak demam... ermmm.. coz dah selalu sangat kena bebel cikgu2 selalu amik cuti, padahal dah banyak cuti sekolah... tapi diorang kenalah faham kan... kekadang hal2 sakit bukan dia boleh tunggu time cuti sekolah... dah nak sakit kan...memang lah cikgu banyak cuti.. huhu...
tak pe lah, dah pesan dengan cik hubby akak tu... apa2 hal tepon n akak akan balik secepat mungkin... sebab semalam baby arissa sesak nafas...n dah bawa ke hospital, tapi doktor cakap takde pe2...

8 ulasan:

Panglima Muda berkata...

ada anak kecik begitulah... kalau mereka sakit , ibubpa kena cuti

lin berkata...

betul tu...lin kena gilir ngan hubby... huhu...risau tapi nak buat cam ner..

zirconia berkata...

hope semuanya cepat sembuh :)

lin berkata...

tq zircornia...:)

Mama Kembar berkata...

siannya. camtu lah bila anak anak sakit, parents mesti tak senang duduk. moga diorang cepat sembuh ye

ProfHariz berkata...

Semoga cepat sembuh k :)

lin berkata...

tq... mama kembar n prof...

Kuman Chaos berkata...

semoga cepat sembuh.. anak-anak sakit memang susah hati..
kuman "Raba-raba..." Entry

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog