SPECIAL FOLLOWERS

Isnin, 13 Julai 2009

SEVEN OR ELEVEN..

KEHADIRAN YANG PALING ISTIMEWA....
Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka¿
Seorang jururawat keluar dari bilik pembedahan lalu berkata kepada lelaki yang pertama, ¿Tahniah! Isteri Tuan selamat melahirkan anak kembar dua.¿¿Kembar dua! Kebetulan pula, saya bekerja di menara berkembar Petronas,¿ kata lelaki yang pertama dengan riangnya.
Beberapa minit kemudian, seorang jururawat lain datang memberitahu kepada lelaki kedua, ¿Isteri Tuan selamat melahirkan bayi kembar tiga. Tahniah!¿¿Apa? Kembar tiga! Saya bekerja dengan 3D Corporation, kata lelaki yang kedua.
Setengah jam kemudian, seorang jururawat memberitahu kepada lelaki ketiga, ¿Tahniah! Isteri Tuan selamat. Tuan dikurniakan anak kembar empat¿ kata jururawat itu dengan tenang.¿Kembar empat! Sungguh saya tak menduga kejadian ini, saya pula bekerja di Four Season Hotel, kata lelaki ketiga dengan gembira.
Lelaki yang keempat mula mundar-mandir kegelisahan. Ketiga-tiga lelaki tadi berasa hairan melihat keadaan lelaki keempat itu. Mereka bertanya, ¿Apakah yang merunsingkan awak?
Dengan perasaan gelisah dia menjawab ¿Saya bekerja di Seven Eleven..
dapat dr kawan di tagged... selamat menghayati...

3 ulasan:

su berkata...

murah rezki ramai anak ni..hehe!

tice lin berkata...

hehe.. kak su...sempat singgah blog... terima kasih...

tice lin berkata...

hehe.. kak su...sempat singgah blog... terima kasih...

Assalamualaikum, Diam itu lebih baik kan.. Bila merasakan diri itu tidak diperlukan baik kita jauhkan diri kita dari mereka. Bila terasa ...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog