SPECIAL FOLLOWERS

Rabu, 24 Jun 2009

HOTEL PLAZA, KUALA LUMPUR

SALAM...

3 HARI 2 MALAM...

KURSUS LITERASI UNDANG-UNDANG UNTUK GURU-GURU DISIPLIN

dengar cam hebat yer... ermmm.. tapi banyak gak la info yang aku dapat... mula nya aku nervous gak jumpa cikgu2 disiplin dr sekolah len n daerah yang berbeza... apa tak nya.. aku apa pon tak tau... kalau di tanya mesti aku tak tau nak jawab... lagi lah pasal pekeliling2... hehe...

tapi apa yang di sampaikan tu memang hebat ler... macam2 ader... tapi yang best tu tentang ceramah pengurusan stress... tak sangka aku ni ada masalah mental gak rupenya... hehehe...
tp tu la semua kawan2 aku pon de masalah yang sama cume berbeza simptom nyer...

macam2 masalah n soalan yang cikgu2 ni kemukakan... aku pon dok dengar jer.. macam sekolah aku tkde lah masalah besar sgt... masih bleh diatasi... takut gak aku dengar sekolah2 area2 bandar nie.. macam2 ader... sampai kes luar n dalam... tp tu ler.. beban cikgu disiplin memang berat... mana nak mengajar lagi.. nak handle murid2 lagi... TABIK HORMAT CIKGU...

aku ni dok merapu jer.. coz tunggu husband tk sampai2 lagi... check out sebelum kol 2.. huhuhu...

alamak...sok masuk wad lagi.... adeh... amek darah lagi... cucuk lagi....uwaa... alamat lebam lagi ler lengan aku...huhuhu

k ler... selamat la cikgu2 kat sekolah yer... HIAS....

3 ulasan:

ONE ZABA berkata...

boleh dpt phd (penghuni hospital daerah) free tu...

ONE ZABA berkata...

duduk berehat je la....

tice lin berkata...

sorry ..tk pasan ade comment... tu ler...jadi ler penghuni spital...

Menu semalam

Assalamualaikum, Haha..  Saja nak pos gambo,  bukti akk masak.. Menu hari ahad lepas.. Udang lipan goreng tepung Ayam korek-korek Say...

nuff

Cari Blog Ini

Arkib Blog